tirsdag den 1. marts 2011

Pandekagehistorier for skoleklasser

Hvis du - og din klasse - skriver lidt hurtigt, kan I stadig nå at deltage i årets Pandekagehistorie-konkurrence for skoleklasser! Der er deadline i slutningen af marts 2011.

Slip eventyret løs i klassen

I 2010 deltog mange skoleklasser i forfatterkonkurrencen Årets Pandekagehistorie. Derfor gentager vi i 2011 Årets Pandekagehistorie for skoleklasser.

Der er gavekort til en boghandlerkæde og skønne Crep' Party Compact og pandekagepander fra Tefal på højkant til de tre klasser, som præsterer de bedste pandekagehistorier. Samtidig deltager alle de indsendte historier i den individuelle konkurrence.

Alle klassens historier deltager desuden i den individuelle konkurrence, så der er altså dobbelt vinderchance, hvis man deltager sammen med sine klassekammerater!

Sådan deltager klassen

Klassens elever skriver enten en fælles pandekagehistorie eller en historie hver. Det kan være et eventyr, en fabel eller en novelle. Eneste krav til historierne er, at der optræder mindst én pandekage i hver historie.

Læreren samler pandekagehistorierne sammen i en kuvert, vedlægger et brev med oplysninger om skolens navn og adresse, lærerens navn og mailadresse samt klassetrin og antallet af elever og sender det.

Der står to forskellige deadlines for klasse-pandekage-konkurrencen (den ene deadline var i 2010), men mon ikke, det er samme dag, som den individuelle konkurrence? I så fald er deadline d. 31. marts 2011.

Læs alt om konkurrencen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar